همه چیز درباره سایت‌های فروشگاهی

وبسایت ها به انواع مختلف تقسیم میشوند. و هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. در این بلاگ قصد داریم درمورد وبسایت های فروشگاهی بپردازیم.

وبسایت فروشگاهی چیست؟

وبسایت فروشگاهی، یکی از واژه‌های پرتکراری است که همیشه شنیده می‌شود بخصوص اگر به دنبال طراجی یک سایت برای کسب و کار خود باشیم. بیایید ابتدا آن را بطور خلاصه و ساده بیان کنیم: “به وب‌سایتی که به کاربران اجازه می‌دهد تا کالاها، خدمات و محصولات فیزیکی یا مجازی را بر بستر اینترنت معامله کنند، وب سایت فروشگاهی گفته می‌شود” به کمک این نوع وبسایت‌ها، شما می‌توانید کسب و کاری را راه‌اندازی کرده یا اینکه کسب و کار خود را با استفاده از آن دسترس پذیرتر کنید و سفارشات آن را پردازش کنید. همچنین قادر هستید تا به صورت آنلاین پرداخت‌های مشتریان را بپذیرد، حمل و نقل و تدارکات را مدیریت کرده و به مشتریان خود خدماتی را ارائه دهید. در دنیای کنونی، تجارت الکترونیک بخشی جدایی ناپذیر از زندگی انسان‌ها است. به همین خاطر مهم است تا مشاغلی که در هر صنعتی فعالیت می‌کنند، جایگاهی را در این فضا داشته باشند. در این صورت وبسایت های فروشگاهی باعث میشود محصولات یا خدمات آنها بهتر دیده شود.

انواع وبسایت های فروشگاهی؟

دسته بندی انواع وبسایت فروشگاهی براساس نوع ساختار و فروشی که دارند، به ۶ حالت کلی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

  • بیزینس به مصرف کننده (B2C): در این حالت، که مدل رایج برای وبسایت فروشگاهی نیز می‌باشد، شرکت‌هایی که در زمینه تجارت کالای الکترونیک فعالیت می‌کنند، به صورت مستقیم محصول خود را به کاربر نهایی عرضه می‌نمایند. مهم‌ترین ویژگی این نوع تجارت، عرضه مستقیم کالا به مصرف کننده با حذف واسطه است. این مدل از کسب و کارها بسیار رایج هستند.
  • بیزینس به بیزینس (B2B): ساختار این نوع وبسایت فروشگاهی نیز همانند مدل بالا است اما مصرف کننده، یک شرکت، تولیدی یا مجموعه‌ی تجاری می‌باشد. به عنوان مثال می‌توان به تامین زنجیره خرده فروشی‌ها و سوپرمارکتی‌ها اشاره کرد که می‌تواند به صورت خرید کالا عمده با تخفیف بیشتر همراه باشد.
  • بیزینس به دولت (B2G): تامین نیازهای صنعت غذایی یکی از مهم‌ترین خواسته‌ها برای یک فرد عادی در جامعه تا دولت آنجا است. به همین خاطر ممکن است برخی از شرکت‌ها به صورت خاص به عنوان پیمانکار دولتی برای تامین کالا و خدمات برای مجموعه‌های دولتی کار کنند. در این حالت ممکن است معیارها و مناقصه‌هایی وجود داشته باشند که این شرکت‌ها باید آن را درنظر بگیرند.
  • مصرف کننده به مصرف کننده (C2C): افرادی وجود دارند که با تامین کالا از یک شرکت، به صورت یک مجموعه و یا به صورت حقیقی کالاهای آنها را به فروش می‌رسانند. این کار می‌تواند در ازای دریافت پورسانت و یا با ایجاد یک فروشگاه اینترنتی جداگانه انجام شود. همچنین پلتفرم‌های تجارت الکترونیکی نیز وجود دارند که امکان فروش محصولات بین کاربران و مردم را فراهم می‌کنند.

سوالات متداول

  • وبسایت فروشگاهی چگونه طراحی می‌شود؟

برای طراحی وب سایت فروشگاهی می‌توانید از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس، فروشگاه‌ سازهای آنلاین مانند ویکس، Weebly و نیز برنامه نویسی وب استفاده کنید و همچنین باید از یک هاست مناسب استفاده کنید. اگر مایل به طراحی وبسایت فروشگاهی هستید تیم سایت گشا تمام موارد ذکر شده را برای شما پیاده سازی میکند.

  • مدت زمان طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟

بسته به روشی که برای این کار انتخاب می‌کنید، مدت زمان ساخت وبسایت فروشگاهی از چند هفته تا چند ماه متغیر است.

  • بهترین هاست برای وبسایت فروشگاهی چیست؟

بهترین هاست بنا به نیاز شما و کاربرانتان متفاوت است.

  • سئو سایت فروشگاهی چیست؟

یکی از وجوه مشترک در لیست برترین وبسایت فروشگاهی ایران، اهمیت و قدرتمند بودن سئو سایت آنها است. تیم سایت گشا خدمات مربوط به سئو نیز به شما ارائه خواهد کرد.

مقالات مرتبط
نظرات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

پیمایش به بالا

درخواست موفقیت آمیز بود

از ثبت درخواست مشاوره شما متشکریم، در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس میگیریم.